Tuesday, December 3, 2013

Magical World Of Disney, HK ~2

Sambung dari sini Disney ~1



On da way to Disney Hollywood Hotel......tapi ini kat underground MTR. supercanggih uols! KL hado? nan hado....



Tuesday, November 26, 2013

M.A.L.A.S


hi ols....
sebenarnya aku ada byk nak citer...
tahun ini aku sgt MALAS

lemau....lemau...lemau....
malas nak abiskan entry HK ni
dah dekat setahun....

nantila....
tunggu azam baru 2014

harap-harap ada pengharapan baru utk ku...
;p



Sunday, June 2, 2013

Magical World Of Disneyland HK ;) - 1



Ini adalah sambungan dr entry yg lalu...

Tujuan kami ke HK adalah kerana nak ke Disneyland.....impian semasa jadi kanak2 dulu-dulu..... :)
Cadangnya hari ke 3 dan ke 4 sbb rasa2 nya 1 hari manalah cukup nak tawaf tpt2 mcm tu kan.....

Cuaca agak mendung juga waktu kami keluar dr hostel....kami menaiki MTR utk ke sana...jgn risau, kalau masih boleh baca map, anda tidak akan sesat didlm MTR HK...hehehe


tren utk ke Disneyland mmg kiutt

Friday, April 12, 2013

Masjid Ammar Osman Ramju Sadick Islamic Centre & Central HK


Sambungan dari HK-Stanley....

Sebenarnya masa kami naik bas nak ke Wan Chai, kami tak tahu nak turun kat mana....kami berharap kat screen bas semata-mata utk tulis Wan Chai....tapi haremmmm.... mana ada kan.... pi la tgk2 kat signboard kat luar tu berharap perkataan spt Wan Chai akan ada.....mmg ada tapi x konpiden....
lastly kami turun juga tapi agak terlajak ke hadapan sedikit dr Wan Chai....aku rasa ini kawasan Central sbb banyak bangunan-bangunan tinggi yg femes kat HK ada kat depan mata kami dan juga berdasarkan peta di tangan masing-masing.

Friday, February 22, 2013

HK-Stanley

#hahaha....lamer giler aku nak sambung ceiter HK, x siap sampai ke sudah....almaklom  byk tugas yg belom dikerjakan...

Hari kedua kami di HK...

Bila kita buat itenery, x semestinya benda tu kita akan ikot bulat2. sebabnya kita hanya merancang dan Allah shj yg menentukannya. Itulah yg terjadi pada hari pertama kami. sepatutnya pada malam kami sampai tu kami akan ke avenue of star di tsim sa sui....but what to do....kami penat dan tdo awal. bertabah jer la....


Saturday, February 2, 2013

apsal ni?


aku takleh nak upload gambar la....biler upload jd camgini....

                                                      

:(
:(
;(

saper tahu apepasal jd mcm ni????

Saturday, January 5, 2013

Holly Holiday @ Hong Kong - day 1 ( part 2.2)

Assalamualaikum...

Jom aku sambung holly holiday aku kat HK sementara memory aku masih ok. Biler kami dah sampai di airport HK, so kena melalui imegresen dulu sebelum dapat keluar. Aku sebagai planner percutian sudah mencetak semua tiket balik, penginapan serta sudah menyediakan jawapan2 bagi soalan2 yg mungkin ditanya. Mmmmm....so far so good. Takde apa pon yg di tanya. Officer stamp, then u can go! :) arghhhh...lega.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...