Sunday, March 27, 2011

Little Mimi ( v.2 )

dgn tiba-tiba....teringat kat si dak kecik iaitu Mimi....

we luv u n miss u toooo!
biler la nk choti skolah ni.....  :D

Friday, March 25, 2011

Idaman Kalbu...

tau tak tetiber dis week ahkaks terhingin....

terhingin aper???
:D
;p
;
;
;
;
;
;
;
;
;
aper ek?? 
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
makan nih?

*pic google*

mmmm...nope! ( ni menambahkan berat badan den yio )
::
::
::
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
adakah mende nih?
*pic google*
;
;
;
ahkaks nmpk ader org dh x senang duduks montotnyer...;p
;
;
rasenyer kalau nak beli beg idaman kat ataih nih mungkin mase tuh ahkaks dh fencen kot....
hehehehehehhehehe
jadi bukan nye kwn2ku....
;
;
benornyer ahkaks nak li ni jer
scroll lg......
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
:;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
tadaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................

*pic taken from nurkasih blog* thanks

kueng..kueng.....apadaaaaaa....nak li pinggan pon nak tulih dlm blog ker????
hahahahahhahhahaha......
its from akojaya
design: royal garden
rege: ader dlm buku katalog yg dipinjam dr cikgu rosidah ;p

ahkak just nak tanya ok ker idaks design yg ahkak pilih nih?
or uols ader design yg lg up?
ekekekekekke....
yg pasti nyer sumer pompuan terhingin nak beli mende ni kan.....
lagipon tahan lasak skit berbanding pinggan mangkok yg ader di pasaran....
tahun nih jer ahkak dah pecahkan 4 biji pinggan...
cawan? kwn laki ahkak yg terpecahkan....
blum ag yg pinggan kiter bg juadah kat jiran tp x dipulangkan hingga hari ini....
calculate2...dah tinggal baper bijik jer kat umah nih....
so rasenya this is the best time utk gantikan dgn yg baru dan yg tahan lasak....

so...sekian la sajer bebelan utk hari jemaat yg mulia ini... :D

Thursday, March 24, 2011

malay VS malay

apsal suker nak gado2 nih....
boleh x bg teladan kepada anak2 yg masih muda ini.....
malu lah....
dah tua2 pon nak gadoh.....
naper nak jatuhkan malay yg lg satu.....
bukan kiter sebangsa dan seagama ker....
kerana wang kiter jual maruah kiter sendiri ....
abistuh....
camner generasi Y nak dapat teladan yg baik...
jikalau kiter bg contoh yg buruk.....
adohai....
org yg nengok bertepok sepuluh tgn sekali gus....
bilerlah mrk nak insaf...
bak kata pepatah....
:
:
rumah kata pergi...
kubur kata mari....
:
:
apela aku melalot malam nih....bahana stress yg melampau la nih...
;p

Friday, March 18, 2011

Holli Holiday...dah nak abes!

hahahaha.....hari nih dah jemaat! cepatnya hari bersenang lenang nak abis....
so next monday will become manic monday again......

kerja yg di bawa balik?

nunnnnnnnn.....ader kat tepi pintu rumah, balik last friday letak kat situ sampi hari jemaat rini....
kehkekehkehkeh....pemalas kan! wateverrr

last minit nnt baru ku terjah....hhahahahahaha...

aperpon siler layan utube kat bawah ni. :p


Tuesday, March 15, 2011

kaya atau miskin...

jika rakan-rakan diberi utk membuat pilihan? 

yg manakah menjadi pilihan rakan-rakan...

golongan 1: kaya tetapi bersyukur & mengutamakan kepentingan org lain
@
golongan 2: kaya tetapi tidak bersyukur malahan suka membazir atas kepentingan diri sendiri
@
golongan 3: miskin tetapi sabar serta redha
@
golongan 4: miskin dan tidak bersyukur & hanya tahu menyalahkan Tuhan


yg mana satu pilihan anda??? dan bolehkah anda merealisasikannya?

Saturday, March 12, 2011

mS Holli Holiday...

Watch Gwyneth Paltrow Cover Cee-Lo On Glee


Sukerrr x ngan cik holli holiday nih? ekekekekke.....sgt gorges!


Actualy bukan nak komen pasal cik Holli nih....tapi................................

dendang  cuti skolah datang lagi dengan sebeban kerja!

Anda sbg seorang eksekutif sgt JELES dgn rakan2 yg bergelar cikgu-cikgi? Siler buangkan rase JELES itu krn cikgu xde kelebihan pon ms choti sekolah.... ;p 

per 1: sumer rege hotel&resort naik berganda2 time cuti skolah ini, camner lah cikgu mampu nk g holi- holiday nih.

ke 2: kene g kelas tambahan yang diadakan di skolah. ( murid yg dtg x sampai 10 org, bleh? )

ke 3: kerja2 penkeranian yg belum disetelkan ( kes PPD nak serang skolah after skool holiday )

ke 4: menjenguk mak apak di kg + MIL n FIL ( xmasuk lagi kes sedara mara sepupu sepapat yg naik pelamin )

ke5: appointment ngan dentist yg bertahun2 lamernyer tertangguh

Jadi, rakan2 diluar sana....xde makner cuti sekolah seminggu ini....cumer mek bebas dari PUNCH in and PUNCH out jerrrrrr and boleh overdose tdo :D





Thursday, March 3, 2011

Wednesday, March 2, 2011

gatal tangan atau tangan gatal?

sebenarnya malam nih ader terlalu banyak keje utk dibuat.....tapi disebabkan kemalasan tahap cipan, taktau biler nak start nyer.........jam menunjukkan jam 1.00 am 11.00 pm......eeeiiiih bosanyer!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...