Friday, November 18, 2011

Holli Holiday!!! Yeay!


to all my beloved  students n colleague....

HAPPY HOLIDAY!

take care of urself n your family....

and enjoy yourself!


cantik kan!

# pssst!!! jelessss kan!...mak cuti 1 bulan 2 minggu! Muahahahaha ( gelak raksasa ;p )

Thursday, November 10, 2011

Sunday, November 6, 2011

eid-adha 2011 di kl

salam semua...
saya bersiaran dr kuala lumpur...
kami x balik ke sg besar pada raya tahun ini,
2minggu lagi cuti sek dah nak bermula...
kira balik ms cuti tu jer la.....

raya haji tahun ni sgt tak x bersedia apa-apa....
masak2 pun enggak ada sih!
import kedai sajer la···

sekolah dah nak tutup ni,
kerja jadi menimbun-nimbun....
kertas peksa hendak ditanda,
markah hendak di key-in di saps system....
RPT yg hendak ditaip dan dihantar kpd KB sblum cuti nnt....
fail2 yg belum dikemaskini...

tapi alhamdulillah tahun ni x menjaga exam SPM dan ...
x mengganti org menjaga SPM...woweeeeee!
seronok makcik hokey!
dan pd bulan Dec juga ada satu event besar di rumah sy di kg ...
kami juga akan jalan2 di negara jiran...
en lion, sila tunggu kedtgn kami!

ok...sekian

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...