Tuesday, December 3, 2013

Magical World Of Disney, HK ~2

Sambung dari sini Disney ~1



On da way to Disney Hollywood Hotel......tapi ini kat underground MTR. supercanggih uols! KL hado? nan hado....






Tunggu untuk check in....bilik x le masuk agi sbb org lain belum check out.....
simpan beg pastu masuk disneyland balik utk hari ker 2
semalam pusing-pusing tak habis pon walaupon dikatakan disneyland paling kecil kat dunia.....

tempat utk daftar masuk...hehehe

 camhore dulu ye....

 ni kedai cenderamata di hotel.....kalau x sempat beli masa di dlm theme park, boleh jer beli kat sini....

 tempat tunggu shuttle bus.....

yeah, i found mickey ..... ;p
kabur la plakkkk... 

Masa masuk tu tetiba ada parade plak.....best!...best!


 Siap dancing-dancing lagi uols.....deyols tarik budak2 kecik utk menari sama.....

 Akhirnya dapat juga jumpa tuan rumah.....

 En Goofy pon hado.....
 Kegemaran anakku...Minnie Mouse

Donald Duck pon hado.....

Aku dah malas nak tulis....uols tgk jer gambar jer la....hahahahaha



















dapat berposing dgn Minnie Mouse....


Our lunch.....kali ni x pilih dah ye menu yg tak sedap tu.....btw S'pore chicken rice tu sedap ye....

 Lagi satu yg wajib makan, sotong bakar uols! sedap!!! bau menggoda jiwa.....

Cik tukang bakar....sengih jer bila aku tangkap gambar..... :)

Mimi's fav.....2, 3 kali dok beli......






 Makan lagi uolsss!....kali ni penkek kepala mickey plak....

 beli satu jer...sobs...sobs kongsi 3 org......haruslah kan jimat2....nnt pokai ;p



Kami balik awal.....malas nak tunggu sampai malam....konon nnt malam baru dtg balik utk tgk fireworks....
Malam tu kami dtg org dekat entrance tu kata xde fireworks sbb hujan, emh kami chow p citygates outlate sbb nak cari makan la konon.....
tapi nan hado makanan yg halal....tpt makanan halal yg ada kat food court tu dah tutup....hukhukhuks....
dah penin kepala dah ni....
pusing2, n decide makan jer la fish burger kat McD.....
yg lain x boleh makan ye.... :)





Malam, tido....esok dah nak balik dah....flight pagi ok...takot2 tak terbangun plak...... ;)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...